otrdiena, 2012. gada 14. februāris

Aizvadītas nakts jaunumi Nacionālajā Hokeja līgā (NHL)

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē Džo Pavelskis guva divus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvu piespēļu, kaldinot Sanhosē "Sharks" uzvaru izbraukumā pret Vašingtonas "Capitals" – 5:3.




"Sharks" izvirzījās vadībā pirmās trešdaļas 13.minūtē pēc Džo Pavelska metiena, bet otrās trešdaļas gaitā panāca pat 3:0. Tikai sekundi līdz otrā perioda beigām "Capitals" vienus vārtus atguva, taču trešā perioda pirmajā pusē "haizivis" atbildēja ar diviem vārtiem, sasniedzot 5:1. Atlikušajā laikā mājinieki spēja divus vārtus atspēlēt, taču kā uzvarētāji no ledus noslidoja "Sharks" spēlētāji – 5:3.

Džo Pavelskis uzvarētāju rindās guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Divi vārti arī Patrika Marlo rēķinā, savukārt Džo Torntons atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Interesanti, ka Pavelskis un Marlo pēc 54 spēlēm sakrājuši identisku skaitu vārtu un piespēļu – abiem 22 gūtie vārti un tikpat piespēles.

Citā spēlē Karolīnas "Hurricanes" izbraukumā ar 5:3 pieveica Monreālas "Canadiens", bet uzvarētāju rindās Ēriks Stāls guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt Vankūveras "Canucks" savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 pieveica Fīniksas "Coyotes", pārtraucot tās piecu uzvaru sēriju. Vārti uzvarētāju rindās Deividam Būtam un Raienam Kesleram.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru