piektdiena, 2012. gada 17. februāris

Aizvadītas nakts jaunumi Nacionālajā Hokeja līgā (NHL)

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē Skots Hartnels guva vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kaldinot Filadelfijas "Flyers" uzvaru savā laukumā pret Bufalo "Sabres" – 7:2.


Spēli "Flyers" hokejisti iesāka ne pārāk veiksmīgi, jo pēc pirmās trešdaļas bija nonākuši iedzinēju lomā ar 0:2. Taču jau otrās trešdaļas sākumā Maksims Talbots samazināja rezultātu līdz minimumam, bet Veins Simondss ar diviem precīziem metieniem jau izvirzīja "Flyers" vadībā – 3:2. Trešdaļas otrajā pusē pirmos vārtus sezonā guva Ēriks Gustavsons, panākot jau 4:2.
Pēdējā trešdaļā "Flyers" guva vēl trīs bezatbildes vārtus – precīzi meta jau pieminētais Talbots, kā arī Jakubs Voračeks un Skots Hartnels, tādejādi Filadelfijas hokejisti izcīnīja graujošu uzvaru.
Pa diviem vārtiem Talbota un Simondsa rēķinā, Hartnelam vārti un trīs rezultatīvas piespēles, bet ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Klods Žirū.

Citā spēlē Stīvens Stemkoss guva divus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvu piespēļu, Martins Senluī arī izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, turklāt iemeta uzvaru nesošos vārtus, tādejādi Tampabejas "Lightning" savā laukumā papildlaikā ar 6:5 pieveica Sanhosē "Sharks". Trīs piespēles Viktora Hedmana rēķinā.



Izmantotie resursi:
nhl.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru